Bestuur Terheijden

Jeannette de Wijs (voorzitter)

Sinds begin 2017 is Jeannette de Wijs de voorzitter van onze vereniging. Zij heeft in maart 2017 het stokje overgenomen van Karien Tempelaars. Jeannette is echt een spin in het web qua EHBO werk. Naast haar werk als voorzitter is ze ook de evenementen coordinator van EHBO Terheijden.

René Francken (secretaris)

Ik ben René, secretaris van de EHBO vereniging Terheijden. In het dagelijks leven werk ik bij de overheid. Op mijn werk was ik BHV'er en had toen alleen de functie van brandweer. Ik realiseerde mij dat als ik een slachtoffer aantrof ik geen hulp kon bieden. Hierdoor leek het mij verstandig om een EHBO diploma te halen. Er kan niet genoeg hulp verleend worden en: Vele handen maken licht werk.

Gerrit Duizer (penningmeester)

Mijn naam is Gerrit Duizer. Ik ben sinds begin 2011 bestuurslid bij EHBO vereniging Terheijden en sinds april 2017 penningmeester. Ik ben lid geworden van deze vereniging omdat het mij enorm gezellig en leerzaam leek. Dat bleek het geval! Een grote club met mensen die elkaar iets proberen te leren. En dat alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. Een EHBO diploma op zak kan nooit kwaad. Je krijgt tijdens een EHBO cursus zo veel informatie waardoor je veel beter weet hoe te handelen in noodsituaties. En wanneer deze situaties zich voordoen is niet te voorspellen. Mijn motto is dan ook "Beter voorkomen dan genezen"!

Erica Prins (AED project en bestuurslid)

Erica Prins is binnen het bestuur zeer nauw betrokken bij het AED project in de gemeente Drimmelen. De werkgroep bepaalt waar een AED het beste kan hangen om zo een 6 minuten zone te kunnen dekken.

Karien Tempelaars (Ere-voorzitter)

Mijn Naam is Karien Tempelaars. Ik ben sinds maart 2017 ere-voorzitter van de EHBO vereniging in Terheijden. Ik ben lid geworden van de plaatselijke EHBO vereniging omdat je je diploma geldig moet houden en dat is het meest praktisch dicht bij huis! Daarnaast haal je daar ook je sociale contacten. Iedereen zou een EHBO diploma moeten behalen en behouden omdat je dan altijd weet wat je moet doen als er iets gebeurd in je omgeving en je kunt helpen als er een ongeval gebeurd.